Wednesday, October 6, 2010

Harjutan ja õpin rändamist...

Istun tee-ja vesipiibukohvikus, kus on internet ja tegelen kõige vajalikuga, enne kui arvuti koju ära saadan..

Olen Andaluusias, järgmisena ootab Maroko. Kuna ma ei ole enne niimoodi rännanud, siis kogun kogemusi (ja maksan kooliraha selle eest). Tänase seisuga lähen postitan pool oma seljakoti sisust koju tagasi, sest ei jaksa tassida nii palju ja tegin range ülevaatuse vajaduste osas.
Teine tähtis topik – reisi korralik ettevalmistamine ja jätkuv “käe pulsil hoidmine” aitab oluliselt raha kokku hoida. Seega tegime korrektiivid oma käitumises, et asi kukuks rohkem välja selline, nagu oodanud oleme ja selline, millega majanduslikult toime tuleme. Järgmine kord võtan selle ettevalmistava aja enne rändama minekut.

Veetsime mõned päevad Sevillas. Tagasi tahaks minna tõenäoliselt lihavõtete ajal vms – kui linn pidutseb. Aga linnana oli see tõeliselt sümpaatne ja meeldiv. Vanalinn on armas, palju imeilusaid parke ja õhkkond sõbralik.

Nüüd oleme Granadas. Ööbimiskohaks on mäenõlv, kust õhtul imetleme tuledes Alhambrat ning vastas mäeküljel ning orus asuva linna sära. Granada on Sevillast väga erinev, aga ka siin on hea olla. Plaanime siia veel mõneks päevaks jääda – hulkuda ehk lähedal asuvates mägedes ning vanalinnas.
Hea ja rahulik on olla siin Lõuna-Hispaania taeva all. Eks igas elus on paremaid päevi ja kehvemaid – nii ka minul. Aga kokkuvõttes – olen õnnelik!

No comments:

Post a Comment